θερμοπομποί, θερμοπομπός, θέρμανση με θερμοπομπούς, ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί Νορβηγίας, θερμοπομπός, οικονομική θέρμνανση με θερμοπομπούς, ηλεκτρική θέρμανση, Θερμοπομποί ADAX, θερμοπομπός, θερμαντικά σώματα
θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός, ηλεκτρική θέρμανση,ADAX, θερμοπομποί Νορβηγίας, θερμαντικά σώματα     downloads    www.adax.no   www.gasklima.gr   e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
   Αρχική Σελίδα
   ADAX Νορβηγίας
   Θερμοπομποί ADAX
   Τύποι Θερμοπομπών
   ADAX Standard
 ADAX Basic
 ADAX Neo
 ADAX Λουτρού
 Downloads
 8 Χρόνια Εγγύηση
 Εικόνες Θερμοπομπών
 Συχνές Ερωτήσεις
 Επικοινωνία
 Ιστολόγιο ADAX
ADAX - 8 Χρόνια Εγγύηση
  Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός, ηλεκτρική θέρμανση  


Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX
(κλικ για μεγέθυνση)Συχνές Ερωτήσεις θερμοπομποί

Γιατί θέρμανση με Θερμοπομπούς ADAX:
Οι Θερμοπομποί ADAX προσφέρουν υψηλής ποιότητας θέρμανση, χωρίς να ξηραίνουν την ατμόσφαιρα, έχοντας οικονομική κατανάλωση, ενώ συγχρόνως είναι οικονομικότεροι στην αγορά τους από τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης.
θερμοπομποί, ισχυρή θέρμανση
Θέρμανση με Θερμική Εκπομπή :
Η θερμική εκπομπή είναι ο ισχυρότερος και πιο υγιεινός τρόπος απόδοσης της θέρμανσης. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης, τα συστήματα θέρμανσης με θερμική εκπομπή, δεν θερμαίνουν μόνο τον αέρα του χώρου για να αποδώσουν την θέρμανση. Ο χώρος θερμαίνεται άμεσα μέσω της επιφάνειας του θερμαντικού σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο χώρος θερμαίνεται ταχύτερα, δεν επηρεάζεται η υγρασία του χώρου και δεν ξηραίνεται η ατμόσφαιρα, απαιτείται μικρότερη εγκατεστημένη ισχύς και ο θερμοστάτης κλείνει γρήγορα. Η θέρμανση με θερμική εκπομπή είναι οικονομικότερη, ταχύτερη και πιο υγιεινή από τους κοινούς τρόπους θέρμανσης.
Υγιεινή θέρμανση με θερμοπομπούς
Εγκατάσταση των Θερμοπομπών:
Η εγκατάσταση των Θερμοπομπών ADAX είναι πολύ απλή. Αρκούν δύο ούπατ στον τοίχο και μια απλή πρίζα σούκο. Οι θερμοπομποί παρέχονται με την βάση στήριξη τοίχου και με εργοστασιακό φις σούκο. Μπορούν επίσης να γίνουν φορητοί με ειδική βάση.
ηλεκτρική θέρμανση θερμοπομπών
Χειρισμός των Θερμοπομπών:
Οι Θερμοπομποί ADAX διαθέτουν διακόπτη έναρξης λειτουργίας και Θερμοστάτη ελέγχου της θερμοκρασίας. Στα μοντέλα που διαθέτουν προγραμματισμό ο προγραμματισμός πραγματοποιείται με πολύ απλό τρόπο.
θερμοπομποί νορβηγίας ADAX

Χαμηλή κατανάλωση των Θερμοπομπών ADAX:
Η χαμηλή κατανάλωση των Θερμοπομπών ADAX, οφείλεται στην υψηλή απόδοση των Θερμοπομπών, στην απόδοση της θέρμανσης με θερμική εκπομπή, στον υψηλής ποιότητας θερμοστάτη και στον σύντομο χρόνο λειτουργίας των θερμοπομπών.
οικονομική ηλεκτρική θέρμανση
Συντήρηση των Θερμοπομπών ADAX:
Οι θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX, δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.


 
   Αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα:
 
   ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα  |   Αποστολή e-mail  |   Επικοινωνία
 

Συχνές ερωτήσεις για τους Θερμοπομπούς, Θέρμανση, θερμοπομποί, νορβηγίας, θερμοπομπός, ηλεκτρική θέρμανση, οικονομία, θερμαντικά σώματα, θερμική εκπομπή, θερμοπομπός, θέρμανση, θερμοπομποί, Νορβηγίας,ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ, ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ, θερμαντικά σώματα,θερμικά καλώδια