θερμοπομποί, θερμοπομπός, θέρμανση με θερμοπομπούς, ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί Νορβηγίας, θερμοπομπός, οικονομική θέρμνανση με θερμοπομπούς, ηλεκτρική θέρμανση, Θερμοπομποί ADAX, θερμοπομπός, θερμαντικά σώματα
θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός, ηλεκτρική θέρμανση,ADAX, θερμοπομποί Νορβηγίας, θερμαντικά σώματα      downloads    www.adax.no   www.gasklima.gr   e-mail    
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
   Επιστροφή στο Gasklima.gr
   Αρχική Σελίδα ADAX
   ADAX Νορβηγίας
   Θερμοπομποί ADAX
   Τύποι Θερμοπομπών:
   ADAX Standard
 ADAX Basic
 ADAX Neo
 ADAX Λουτρού
 Downloads
 8 Χρόνια Εγγύηση
 Εικόνες Θερμοπομπών
 Συχνές Ερωτήσεις
 Ιστολόγιο ADAX
ADAX - 8 Χρόνια Εγγύηση
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός, ηλεκτρική θέρμανση  


          Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX Neo
                     (κλικ για μεγέθυνση)

   
        Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX Standard
                      (κλικ για μεγέθυνση)


            Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX Basic
                       (κλικ για μεγέθυνση)
ADAX - 8 Χρόνια Εγγύηση
Προσοχή στις απομιμήσεις
.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των υψηλής ποιότητας Θερμοπομπών Νορβηγίας ADAX, έχουν παρουσιαστεί περιπτώσεις καταστημάτων και διαδικτυακών καταστημάτων, που προσφέρουν Θερμοπομπούς τύπου ADAX αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας.

Παρακαλούμε, αν έχετε κάποια αμφιβολία σχετικά με το αν το κατάστημα που έχετε επιλέξει συνεργάζεται με την επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία της ADAX στην Ελλάδα, επικοινωνήστε άμεσα με την ελληνική αντιπροσωπεία στο τηλέφωνο:


                                  2105249700

Γιατί να ελέγξω για την επίσημη αντιπροσωπεία ADAX:

Θεμοπομποί Νορβηγίας ADAXΚανείς άλλος εκτός από την αντιπροσωπεία ADAX και τους συνεργάτες της δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως πράγματι αγοράζετε θερμοπομπούς ADAX Νορβηγίας.

Θεμοπομποί Νορβηγίας ADAXΟι υψηλής ποιότητας θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX υποστηρίζονται με 8 Χρόνια Εγγύηση η οποία προσφέρεται μόνο από την αντιπροσωπεία. Δεν ισχύει καμία εγγύηση εκτός του δικτύου πωλήσεων του επίσημου εισαγωγέα.

Θεμοπομποί Νορβηγίας ADAXΜόνο η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει από τον Νορβηγικό οίκο ADAX, το δικαίωμα διακίνησης θερμοπομπών ADAX στην Ελλάδα και δεν μπορεί να εγγυηθεί για θερμαντικά σώματα που είτε έχουν παρόμοια όψη είτε διαφημίζονται ως θερμοπομποί ADAX.

Θεμοπομποί Νορβηγίας ADAXΤα καταστήματα που ανήκουν στο δίκτυο πωλήσεων του επίσημου εισαγωγέα είναι πιστοποιημένα για την ορθή επιλογή του θερμοπομπού για την θέρμανση του χώρου σας και για την άψογη εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την πώληση των θερμοπομπών.

Θεμοπομποί Νορβηγίας ADAXΗ ελληνική αντιπροσωπεία ADAX ελέγχει συνεχώς την προσφορά των θερμοπομπών ADAX στην ελληνική αγορά και στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα και ένδικα μέσα για την προστασία του καταναλωτή.


Εγγύηση
χυρή θέρμανση με θερμοπομπούς

Επικοινωνία

 
   Αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα:
 
   ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα ADAX  |   Αποστολή e-mail  |   Επικοινωνία
 

Θέρμανση, θερμοπομποί, νορβηγίας, Εγγύηση θερμοπομπών, θερμοπομπός, οικονομία, θερμαντικά σώματα, θερμική εκπομπή, θερμοπομπός, θέρμανση, θερμοπομποί, Νορβηγίας,ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ, ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ, θερμαντικά σώματα,θερμικά καλώδια